Унікальний ЗАЗ на базі Porsche оцінили в 50 тис доларів: "гібрид" вражає своїми характеристиками



Нещодавно у міжнародних ЗМІ висвітлили незвичайний ЗАЗ-968 "Запорожець" – авто, створене на базі Porsche Boxster S. "Гібридний" автомобіль, який оцінили в 50 000 доларів, нікого не може залишити байдужим. Він вражає своєю самобутністю і технічними характеристиками, що перейшли від висококласного донорського авто.

Дивовижний "Запорожець" отримав хорошу керованість, комфортну підвіску і динамічні характеристики німецького спорткара Porsche Boxter S (вироблявся між 1998 і 2006 роками). Гібрид має ідентичний 6-циліндровий 3,2-літровий двигун, що генерує вражаючі 250 кінських сил.

Унікальний ЗАЗ на базі Porsche оцінили в 50 тис доларів: "гібрид" вражає своїми характеристиками, фото-1

Також цей силач, поєднаний з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, може похвалитися такою ж механікою, як і його донорський автомобіль.

Унікальна модифікація забезпечує виняткову керованість, зберігаючи стабільність навіть на швидкості 180 км на годину, що можливо завдяки вдосконаленій пружинній підвісці McPherson та стабілізаторам поперечної стійкості.

Унікальний ЗАЗ на базі Porsche оцінили в 50 тис доларів: "гібрид" вражає своїми характеристиками, фото-2

Автомобіль-гібрид демонструє неймовірну потужність та маневреність на дорозі, розганяючись зі старту до 100 км/год всього за 6 секунд. Максимальна швидкість красеня - 260 км/год.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW