Занадто престижний: у Дніпрі руйнують сквер на Успенській площі



Місяць тому у Дніпрі відкрили оновлений сучасний сквер на Успенській площі. Проте цієї ночі виявилося, що він занадто гарний та престижний. Принаймні, так вважають ті, хто його руйнують.

Про це повідомляє сайт 056.

Так, уже обірвалася мотузка одного гамака, через що конструкція звалилася на підлогу. До цього нормальні люди, катали на ньому діток під час прогулянки.

Занадто престижний: у Дніпрі руйнують сквер на Успенській площі, фото-1

Навмисне його зіпсували, чи ні, але халатне поводження з об'єктами громадського користування - вже можна прирівняти до вандалізму. Тим паче якщо ви бачили, то там були нові міцні мотузки. Випадково порвати їх могла лише 200-кілограмова людина, яка стрибнула зі стовпа, до якого прикріплений гамак. 

Кому заважав гамак, буде виясняти поліція. Але, якщо це не присікти і не наказати голосно, то вандали не зупиняться. Вони втратили страх і добралися до центру. В передмісті вже є сквери, де замість великих гойдалок стоять стовби.

Такі паразити не розуміють, що це погано у них немає понять. Через них згорів "народний меморіал" на Перемозі, до якого з зими 2023 року приносили люди в знак пам'яті про загиблих внаслідок російського терору.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW