На Хмельниччині райсуд покарав механізатора, який користувався підробленим посвідченням



39-річний тракторист порушив правила дорожнього руху. За це його зупинила поліція. Механізатор надав правоохоронцям “липове” водійське.

Про вирок повідомили у Хмельницькому апеляційному суді.

Розповіли, що поліція зупинила водія трактора “JOHN DEERE” між селами Новоселиця та Браженці Шепетівського району 7 вересня цього року. Причина – порушення правил дорожнього руху.

На вимогу поліцейських він надав для перевірки завідомо підроблений офіційний документ – посвідчення тракториста-машиніста з відкритими категоріями «A», «B», «C», «D», «E», «F». Воно не відповідало бланку встановленого зразка, що перебуває в офіційному обігу на території України.

“У судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю. Пояснив, що навчався лише на категорію «А». Про вчинене шкодує. Щире каяття суд врахував як обставину, що пом’якшує покарання обвинуваченому”, – зазначили у ХАС.

Полонський районний суд визнав 39-річного жителя Шепетівщини винним у використанні завідомо підробленого документа (частина 4 статті 358 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання – 1 рік обмеження волі зі звільненням від його відбування на 1 рік іспитового строку.

“Протягом іспитового строку він зобов’язаний періодично з’являтися до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну свого місця проживання, роботи та навчання”, – пояснили у суді.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW