Новорічна ялинка у Тернополі таки буде



Цьогоріч  у Тернополі планують встановлювати головну ялинку. Це буде раніше придбане новорічне дерево та ілюмінація для нього.

Про це розповідає "Суспільне".

Прикрасити ялинку хочуть патріотичними іграшками, які зроблять власноруч тернопільські школярі. За електрику погодилися платити підприємці.

Встановлюватимуть новорічну ялинку в понеділок, 27 листопада. 

Як повідомив директор комунального підприємства “Тернопільміськсвітло” Олег Лехіцький, засвітити ялинку планують до Дня святого Миколая, 6 грудня. “Буде інше місце, тому що на тому місці, де колись вона стояла, проводяться роботи із влаштуванню водопостачання і це буде заважати.

"Ялинка посунеться трошки вперед. Ілюмінація та, що була 4 роки назад. У нас стало трошки менше іграшок, тому що в процесі тих років, як ми ставили, вони трошки понищилися, але я так розумію, школи наші будуть робити патріотичні саморобні іграшки, які будуть встановленні на ялинку" - розповів ОлегЛехіцький.

До слова, на встановлення головної ялинки грошей з місцевого бюджету витрачати не будуть.

Витрати на електроенергію погодилися оплатити підприємці Тернополя. За приблизно півтора місяця у попередні роки на електрику витрачали до 8 тисяч гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW