"Буває по-всякому": відомий український актор розповів, як проходить служба у лавах ЗСУ



Відомий український актор Дмитро Сова, який вступив до лав ЗСУ та пішов на фронт захищати Україну від окупантів, зізнався, що нині перебуває на Хмелниччині.

Про це актор розповів в  інтерв’ю для OBOZ.UA.

За словами чоловіка, йому зателефонували наприкінці червня з військкомату і попросили забрати повістку.

"Я в той час не перебував удома, попросив покласти в поштову скриньку, повернувся - забрав. Зателефонував друзям в Азов, тестю, який уже на той час служив в авіації. Хотів піти до когось зі своїх - так не потрібно буде додатково налагоджувати комунікації", - поділився актор.

"Буває по-всякому": відомий український актор розповів, як проходить служба у лавах ЗСУ (ФОТО), фото-1

Таким чином артист потрапив у частину, де служить батько його дружини - акторки Дар'ї Легейди, яка неодноразово виявляла бажання піти на фронт.

"Я потрапив у частину, де служить батько моєї дружини. Це бригада тактичної авіації в Старокостянтинові. Я перебуваю в батальйоні охорони. Як проходить служба? Буває по-всякому. Мене дуже надихають пілоти, з якими бачуся, коли є нагода заїхати до тата. Він командир ланки, за фахом - льотчик-винищувач, і зараз літає", - додав Дмитро.

"Буває по-всякому": відомий український актор розповів, як проходить служба у лавах ЗСУ (ФОТО), фото-2

Нагадаємо, раніше Сова розповідав, що планував вступити до лав ЗСУ ще на початку повномасштабного вторгення.Він разом з тестем пішов до військкомату, де їм вручили повістки і сказали очікувати.

"З самого початку повномасштабної війни ми з тестем одразу ж приїхали до військкомату, нам виписали повістки, але на цьому все й закінчилося. Тоді взагалі нічого не було зрозуміло, це були перші дні. Був такий кіпіш, що, наскільки я зараз пам'ятаю, повістки нам то видали, але офіційно нас ніде не зареєстрували", - розповідав Дмитро.

Згодом він зайнявся волонтерством, а пізніше ніс службу у ТрО.

"Буває по-всякому": відомий український актор розповів, як проходить служба у лавах ЗСУ (ФОТО), фото-3

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW