"Кажан", на який допомагали збирати кошти криворіжці, вже нищить окупантів, - ВІДЕО



Криворіжці допомогли зібрати кошти на "Кажана", який робить руських "хорошими". Волонтери та бійці подякували всім, хто долучився до збору та повідомили про нові запити від військових, які необхідно швидко закрити. 

"Багато з вас, друзі, допомагали закрити питання Кажана і то вдалося. Він ефективно працює і лупашить там, де треба під керівництвом групи "Ведмеді". Виліт за вилітом, скиди за скидами," - повідомила голова БФ "39 Жіноча сотня м.Кривий Ріг" Юліана Березуцька. 

За допомогою небайдужих громадян вдалось зібрати 655 тис.грн.

"Кажан - гарний, ефективний борт в руках супер хлопців. Горять і окупанти, і склади з їхнім непотребом. Тож, безмежно дякую за довіру, кожну гривню, десять, сто,п'ятсот гривень....Абсолютно кожному, бо саме вклад кожного з Вас зробив це можливим", - подякувала усім, хто долучився до збору громадянам Юліана Березуцька. 

Тепер про потреби, які дуже треба закрити:

- Всі пишаються "Привидом Києва", але мало хто  знає, що аналогічні є в різних містах нашої України. От і наш в Кривому Розі потребує невеличкої допомоги, а саме генератор. І це в захисті Кривого Рогу дуже важливо. Через те, що треба швидко, генератор 3,3 кВт  у продавця я взяла в борг. Його ціна 13 тис грн.  Фотозвіт обов'язково.

- Інший підрозділ потребує бензопилу, бо попереду зима. Її ціна 3 тис. гривень.

- Щє, від підрозділу прохання перевзути їх бойовий автомобіль в болотяні шини розміру 17. Це приблизно 12-14 тисяч.

- Підрозділи в районі Авдіївки дуже потребують зарядні станції це +/-45 тисяч грн (2 шт)

- Підрозділи в районі Бахмута потребують ноші- волокуші  - це приблизно 24-26 тисяч грн за 4 шт

- Дуже швидко потрібна антена для розвідників в Херсонщині, її ціна трохи більше 13 тисяч. І можливо хтось може подарувати планшети, можна вживані, аби працювали.

"Щє, звичайно, в мене на зараз багацько запитів на дрони різного формату і тепловізори, авто і антени. Але треба все поетапно, бо коштів геть ні на що не вистачає, а так важливо вчасно встигнути допомогти найнеобхіднішим", - зазначила волонтерка.

Крім важливих запитів від захисників, які потребують фінансової підтримки, є потреби, де криворіжці можуть допомогти, витративши трохи свого часу. Дівчата 39 Жіночої сотні продовжують плести сітки, бо ми ж придбали і основу, і тканину, також закупили необхідне на вироблення багаторазових грілок хлопцям і дівчатам в окопи.

Якщо у вас є можливість допомогти ліками, велика потреба: знеболюючі в ампулах, реосорбілакт в флаконах, протизастудні засоби.

Через те, що сума на зарядні станції і ноші- волокуші велика, для них створено банку.

5375411210420845 номер картки банки

"Генератор, шини, бензопилу, антену оплачу, як тільки збереться сума на Укрсіббанк 5354 3230 1816 0561" - повідомила Юліана Березуцька. 

Адреса і контакти волонтерського центру незмінні - Вул Матусевича 34/2, телефон - 0679682740.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW