Після рясних дощів у лісах під Полтавою з'явилося чимало грибів



Цими вихідними журналісти 0532.ua провели рейд Терешківськими та Микільськими лісами. Ми знайшли чимало цікавих грибів, які «зійшли» після рясних дощів.

Цього разу була дуже велика кількість охочих провести спокійне дозвілля в лісі. Адже цими вихідними місцеві зелені зони заповнили автівки любителів такого цінного споживчого продукту. Люди насолоджувалися корисним відпочинком та полювали за грибними трофеями.


На шляху найрідше зустрічалися білі гриби. Один з таких великих трофеїв ми знайшли в Терешківських зелених зонах під ялинкою. Крім того, їх можна ще побачити під дубом, буком, грабом, березою, ліщиною та сосною.

Чого не скажеш про польські гриби, яких повнісінько в лісі. Найбільше ми їх назбирали в Микільських лісах. Вони час від часу виростають невеликими ділянками. Якщо знайшли один, то поряд точно сховалися ще кілька. Треба просто ретельно пошукати. Цим ми і займалися)

Також на шляху зустрічаються і маслюки.

Крім того, в цих зелених зонах нашої області ми побачили зеленушки та зонтики.

Грибний сезон на Полтавщині та в багатьох регіонах України, як правило, розпочинається восени, але досвідченні грибники зазначають, що за сприятливих погодних умов ці золоті трофеї ростуть хоч цілий рік.

Стежте за усіма важливими новинами у нашому Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW