Вийшов під заставу у 10 млн: нардеп Гунько, якого затримували за хабарництво, з’явився в Раді



Народний депутат Анатолій Гунько, якого підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 85 тисяч доларів, з’явився на засіданні Верховної Ради.

Про це у Фейсбук повідомив народний депутат Володимир Ар’єв, опублікувавши фото Гунька в залі парламенту.

Вийшов під заставу у 10 млн: нардеп Гунько, якого затримували за хабарництво, з’явився в Раді, фото-1, Фото з Фейсбук-сторінки Володимира Ар’єва

Фото з Фейсбук-сторінки Володимира Ар’єва

«Видно, знайшов 10 мільйонів на заставу. Виглядає Гунько впевнено і радісно. Безкомпромісна боротьба влади з корупцією триває», – написав Ар’єв.

В коментарі hromadske, Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що за Гунька внесли заставу в розмірі 10 мільйонів гривень 18 жовтня.

Що відомо

8 серпня стало відомо, що нардепа Анатолія Гунька та двох його спільників затримали на одержанні неправомірної вигоди розміром 85 тисяч доларів.

9 серпня НАБУ та САП оголосили підозру нардепу в отриманні хабаря на 85 тисяч доларів за передачу в оренду землі Національної академії аграрних наук України. Того ж дня суд обрав Гуньку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нардеп заявив, що не згоден із рішенням суду і його адвокати подаватимуть апеляцію.

10 серпня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив про виключення Гунька з фракції.

4 жовтня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду лишила під вартою і зменшила розмір застави для нардепа з Чернігівщини Анатолія Гунька з 30 до 10 мільйонів гривень.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW