Миколаїв отримав шість автобусів із Норвегії,- ФОТО



Сьогодні до Миколаєва прибули шість автобусів із Норвегії.

Як повідомив мер міста Олександр Сєнкевич, крім того автобуси прибули завантажені медобладнанням, теплими речами та засобами гігієни. Усе це після обліку передадуть лікарням та закладам соціального захисту міста.

Сєнкевич розповів, що у травні цього року Миколаїв підписав Меморандум про співпрацю з містом Крістіансанн. Тоді ж мер мав короткий візит до партнерів, яким розповів про ситуацію у місті та про нестачу громадського транспорту.

- Розповів їм про ситуацію в місті, наслідки бомбардувань, а також розказав про наші потреби. Згадав і про нестачу громадського транспорту в місті. Адже частину автобусів ми передали ЗСУ, ще частина була пошкоджена обстрілами. Як розповіли мені сьогодні, одразу після мого візиту зібрались бізнесмени Крістіансанна і почали збирати кошти для закупівлі автобусів. Знайшли транспорт, придбали його і привезли до Миколаєва. Муніципалітет Крістіансанна також завантажив ці автобуси медобладнанням, теплими речами та засобами гігієни. Усе це після обліку ми передамо нашим лікарням та закладам соціального захисту,- написав Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, громади Миколаївщини отримають шкільні автобуси



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW