Нові пожежні авто для ДСНС: до Києва прибула чергова партія допомоги від Німеччини, – ВІДЕО



До Києва прибула чергова допомога від міжнародних партнерів. Так, уряд Німеччини передав Києву три великі пожежні машини.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Тільки що (1 листопада — Ред.)доїхали в Київ три нових сучасних пожежних авто. Їх столиці в якості допомоги передають наші німецькі партнери. А місто передасть техніку рятувальникам. Продовжуємо залучати допомогу задля безпеки української столиці, – розповів очільник столиці.

Минулого року та нинішнього, столиця неодноразово отримувала важливу техніку для роботи рятувальників від Німеччини та інших партнерів з ЄС.

Це машини зі спеціальними драбинами, що дозволяють рятувати життя на високих поверхах. Також авто, що мають технологічні можливості гасити вогонь порошком.

Раніше ми повідомляли про те, що Київ отримав від німецьких та польських партнерів новий найсучасніший пожежний автомобіль.

Також писали, що Київ отримав від Німеччини ще чотири міських автобуси Mercedes. Найближчим часом вони вийдуть на столичні маршрути.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW