Профілактичну бесіду з учнями щодо особистої безпеки провели ювенальні поліцейські Конотопа



Профілактичну бесіду з учнями щодо особистої безпеки провели ювенальні поліцейські Конотопа, фото-1

Інспектор ювенальної превенції спільно з представниками групи військово-цивільного співробітництва та спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі провели заняття для учнів Конотопського ліцею № 9, щодо особистої безпеки та недопущення вчинень правопорушень.

Поліцейська нагадала дітям про те, з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальність. Наголосила про недопущення вчинення крадіжок, побиття, цькування та інших правопорушень, які найчастіше трапляються в освітньому середовищі. Також всі разом пригадали правила дорожнього руху та про необхідність носити світловідбиваючи елементи, аби в темний час доби бути більш помітними для інших учасників дорожнього руху.

Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі більш детально зупинилась на темі «булінгу», розказала які його прояви та з яких причин однолітки можуть цькувати один одного. Військові розповіли учням правила мінної безпеки, нагадали алгоритм дій в разі виявлення вибухонебезпечних предметів і показали тематичні відеоролики.

Молодь активно приймала участь у запропонованих інтерактивах, моделювали різні ситуації. Наприкінці заняття діти мали змогу окремо звернутись до поліцейської, військових та спеціаліста з безпеки з хвилюючими питаннями і отримати відповіді на них.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW