За гостинність віддячив різаниною: криворізькі патрульні затримали чоловіка, який поранив ножем свого вітчима, - ФОТО



В Центрально-Міському районі чоловік після розпиття алкоголю нанаіс ножове поранення своєму вітчиму, а потім забрав ключі від його автівки і пішов геть. Правоохоронцям повідомили про зловмисника, коли він порушував ПДР. 

Про це повідомляє пресслужба ППП Кривого Рогу. 

Вчора, 29 жовтня, під час патрулювання в Центрально-Міському районі патрульним надійшло повідомлення про водія автомобіля Gelly, який зухвало поводиться на дорозі, усіх підрізає та, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння.

У цей час інший екіпаж повідомив у радіоефір, що на вулиці Шевченка надійшов виклик "хуліганство". Поліцейським стало відомо, що за вказаною адресою 25-річний чоловік, розпиваючи алкогольні напої разом зі своїм вітчимом почав бійку та наніс останньому декілька ножових поранень в область голови та грудної клітини, після чого забрав реєстраційний документ та ключі від його автомобіля Geely та поїхав у невідомому напрямку. 

На проспекті Миру охоронці порядку помітили вказану автівку та відразу прийняли міри для її зупинки, проте керманич почав прискорюватись, не реагуючи на сигнали для зупинки, порушуючи правила дорожнього руху та наражаючи на небезпеку оточуючих. 

На перехресті вулиці Героїв АТО та проспекту Металургів патрульні зупинили порушника, але водій намагався поїхати з місця події, виїхавши на тротуар. 

На допомогу прибули й інші екіпажі. Автівку заблокували. Всередині авто перебував чоловік у крові. До зловмисника інспектори застосували фізичну силу, кайданки та доставили до Криворізького районного управління поліції.

Крім того, патрульні склали на порушника ряд адміністративних матеріалів: протокол за ст. 261 (Адміністративне затримання), протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП.

Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Деталі та обставини події встановлюють слідчі.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW