На Львівщині розшукують чоловіка, який скоїв ДТП і втік



На Львівщині поліцейські розшукують водія вантажівки, який після автозіткнення поїхав з місця події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня, близько 13.50, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Пасіки-Зубрицькі Львівського району, повідомили у поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля «Chery», яким керувала 27-річна жителька Закарпатської області, та невстановленої вантажівки під керуванням невідомого водія, який після ДТП поїхав з місця події. Внаслідок ДТП пасажир легковика, 36-річний мешканець Закарпатської області, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія та місце знаходження вантажівки. Проводиться досудове розслідування.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Читайте також: Сьогодні у Львові дощитиме: прогноз погоди



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW