Міська влада Києва виділить на Сили оборони додаткові 1,2 мільярда грн



Київська міська рада виділить на потреби Сил оборони майже 1,2 мільярда гривень. Загалом цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад 6,2 мільярда гривень.

Про це повідомив очільник Києва Віталій Кличко.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте ще більше новин Києва, Київщини та України.

Кличко заявив, що Київська міська рада виділить на Сили оборони майже 1,2 мільярда гривень. Кошти розподілять таким чином:

  • 980 мільйонів гривень — Збройним силам України;
  • 100 мільйонів гривень — Нацгвардії;
  • 100 мільйонів гривень — на виплату матеріальної допомоги бійцям київських ДФТГ, які виконують бойові розпорядження.

Нагадаю, цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад 6,2 мільярда гривень. З яких 1,2 мільярда виділили додатково на позачерговому засіданні 3 жовтня. І сьогодні до цієї суми додамо ще майже 1,2 мільярда, – сказав Кличко.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що мешканці Києва вимагають у місцевої влади доцільно витрачати кошти. А саме перенаправити кошти з благоустріїв озер, бруківки та іншого марнотратства на закупку сучасного одягу та амуніції для киян, яких призвали та призивають до ЗСУ.

Також розповідали, що німецька компанія Quantum Systems передасть Києву 100 тактичних дронів нового покоління, які вже тестували в Україні. А Київ спрямує техніку нашим захисникам на фронт.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW