У Полтаві затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики в обласному центрі: поліція вилучила 90 згортків та 220 «закладок»



У лісовому масиві в Шевченківському районі міста патрульні побачили підозрілого чоловіка, який мав при собі близько 90 згортків наркотиків. Він розповсюджував їх на території обласного центру.

Про це повідомили  в пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

За інформацією слідчих, фігурантом виявився 31-річний житель міста Кременчук. Крім згортків з наркотиками, в його автомобілі поліціянти виявили понад 120 так званих «закладок», та ще близько 100 подібних - за місцем його проживання. Вилучені речові докази направлені слідчими на експертні дослідження. Наразі чоловікові вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Полтавщині у 26-річного чоловіка викрили наркобізнес з мільйонними прибутками.

Стежте за усіма новинами у нашому Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW