Латвія привезла будинки для постраждалих родин Чернігова



На загальноміській нараді, що відбулася 26 вересня, були озвучені терміни заселення чернігівців у модульні будинки на вулиці Дрозда.

Нагадаємо, модульне містечко було побудовано за рахунок Червоного хреста. Очікується, що там зможуть жити 112 родин з числа тих, хто втратив житло через україно-російську війну. Планувалося, що заселення відбудеться ще наприкінці липня. Але терміни здачі містечка перенесли.

-По Дрозда робота йде. Чекаємо, остаточно, листа від Червоного хреста: що вони роблять, що – не роблять. Думаю, 1 жовтня будемо розселяти (людей у ці будинки), - розповів під час наради віце-мер Чернігова Олександр Атрощенко.

Також у Чернігів приїхали ще два модульні будинки (всього їх має надійти 10), які для постраждалих чернігівців надіслала Латвія:

-Приїхали перші два будиночки. Розвантажили вчора біля чотирьох годин вечора. Щиро вдячний Латвійській республіці, - зазначив пан Атрощенко.

В. о. мера Чернігова Олександр Ломако запропонував публічно провести комісію, яка має визначити хто саме отримає житло у нових будиночках, аби процес був максимально прозорим.

Сєргєй Карась
Чернігівська медіа група



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW