На Донеччині провели смінар для працівників військових адміністрацій



Питання особливостей складання дохідної частини проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік обговорили 25 серпня на семінарі із представниками військових адміністрацій в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленко щодо організації інформування військових адміністрацій населених пунктів з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану. 

Також розглянуто питання реєстрації надавачів житлово-комунальних послуг на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, підготовки архівних довідок за документами установи, урахування інклюзивності в програмах комплексного відновлення територіальних громад,  особливостей охорони та збереження елементів нематеріальної культурної спадщини в умовах воєнного стану, протидії торгівлі людьми тощо.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Департаментом фінансів облдержадміністрації, Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, Державним архівом Донецької області, управлінням містобудування та архітектури облдержадміністрації, управлінням культури і туризму облдержадміністрації та управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. Всього у заході прийняли участь понад 150 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички та знання з питань щодо особливостей складання дохідної частини проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік; взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

635242_820x360.jpg3263726232_820x360.jpg

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW