У страшній аварії на Одещині постраждали діти, - ФОТО



Поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю двох легковиків і вантажівки на трасі Київ-Одеса. В аварії постраждали діти. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Пригода, внаслідок якої травмовані четверо людей, сталася сьогодні 7 червня о пів на восьму годину ранку на 326 км автодороги неподалік селища Любашівка.

Поліцейськими встановлено, що 37-річний водій легкового автомобіля Lifan під час руху не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Suzuki, який їхав у попутному напрямку і почав здійснювати об’їзд запаркованого на правому узбіччі вантажного автомобіля DAF.

Внаслідок зіткнення Lifan перекинувся на бік і продовжив рух. Легковик зіткнувся з вантажівкою, де і зупинився. Водій та пасажири - 32-річний чоловік і двоє дітей дев'яти та чотирьох років - отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані до лікарні. Водій Suzuki і вантажного автомобіля не постраждали.

Водії були тверезі. На місці події ще працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Після встановлення всіх обставин пригоди буде вирішене питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW