Чернігівський ФК "Юність" за крок до перемоги у жіночій Першій лізі



Чернігівська "Юність", яка у цьому сезоні виступає у Першій лізі (другому за силою дивізіоні українського футболу, - прим.), опинилася за крок до перемоги у турнірі. 

У ці вихідні чернігівки в останньому турі мали вдома приймати франківське "Прикарпаття-ДЮСШ №3". Але аутсайдери чемпіонату, які вже втратили навіть теоретичні шанси піднятися з останнього місця, вирішили не їхати до Чернігова.

Таким чином "Юності" зарахували технічну перемогу з рахунком 3-0, яка вивела команду на перше місце у турнірній таблиці. 

Тепер чернігівський колектив на 3 бали випереджає кременчуцький "Лідер". Ось тільки в команди з Полтавської області є гра у запасі - у неділю, 28 травня,  вони зіграють з третьою командою ліги - "Янтарочкою" (Новояворівськ), яка вже не має турнірної мотивації: колектив з Львівщини забезпечив собі "бронзу" та, не залежно від результату гри з "Лідером", не може ані піднятися, ані впасти у турнірній таблиці. 

У разі перемоги "Лідера", "золото" першості дістанеться саме колективу з Полтавщини. А ось нічия чи перемога "Янтарочки" подарують "золото" чернігівській "Юності". 

Турнірна таблиця Першої ліги напередодні останнього матчу першості, інфографіка Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Турнірна таблиця Першої ліги напередодні останнього матчу першості, інфографіка Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Нагадаємо, директор СДЮШОР "Юність" - тієї самої, на стадіоні якої грає жіноча команда, потрапив у гучний скандал. 

Сєргєй Карась

Чернігівська медіа група



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW