Народжені з 1 по 31 травня: які найбільш підходящі імена для цих людей



Астрологи запевняють, що люди, народжені в травні, мають сильний і запальний характер. Тому батькам варто відповідально віднестись до вибору імені для малюка, що народився у цьому місяці. Важливо, щоб ім'я не суперечило натурі, а, навпаки, врівноважувало його.

Характер "травневих" людей

Іменинники травня сильні, стійкі, дуже впевнені в собі і своїй правоті. Вони завжди намагаються відстоювати свою точку зору і мають сильне почуття справедливості. Коли вони йдуть до своєї мети, їх нічого не може зупинити, навіть серйозні труднощі.

Разом з тим, "травневі" люди можуть мати труднощі в спілкуванні через впертість і прояви егоїзму. Вони не стануть жертвувати своїми інтересами заради інших, пам'ятатимуть усі образи і не поспішатимуть із прощенням кривдників. Проте по відношенню до рідних людей народжені в травні часто проявляють турботливість і відданість.

У професійній діяльності ці люди показують відповідальність і обов'язковість, хоч не завжди люблять свою роботу. Вони сприймають її виключно як спосіб заробітку, а не самореалізації. Народжені у травні стають хорошими ветеринарами або дресирувальниками, проявляють вправність у спорті і кулінарії.

Народжені у травні – найбільш підходящі імена

Людям, що народились у травні, найкраще підходять "м'які" імена, які містять літери "і", "л", "м", "ю" і м'який знак. Вони згладять і врівноважать їхню натуру.

Жіночі імена для народжених в травні: Аліна, Ніна, Єлизавета, Олеся, Олена, Юлія, Лілія, Світлана, Ольга, Любов, Галина, Лідія, Майя.

Чоловічі імена для народжених в травні: Ілля, Максим, Владислав, Олексій, Леонід, Василь, Гліб, Марк, Дмитро, Михайло, Лев, Кирило, Роман.

Крім того, іменинникам травня підходять незвичайні і рідкісні імена, які здатні додавати їм творче мислення.

Незвичайні імена для травневих дівчаток: Мальвіна, Олівія, Ельза, Ліна, Аеліта, Азаліна, Мілена, Ізабелла, Глафіра, Аміна, Азалія, Емма, Евангеліна.

Незвичайні імена для травневих хлопчиків: Платон, Леон, Вольдемар, Іларіон, Йосип, Іраклій, Єфим, Модест, Юліан, Фелікс, Климент.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW