Синоптики розповіли, якою буде погода у червні



Цього року літню температуру повітря прогнозують високою. Особливо спекотними буде липень та серпень, а от червень - в межах кліматичної норми. Про це для pmg.ua розповів народний синоптик Володимир Деркач.

Метеоролог Вазіра Мартазінова повідомляє, що в червні 2023 року очікуються часткові дощі з грозами. Якщо брати у розрізі всього літа, то найбільші грози будуть саме в червні та на початку липня. Також жінка зазначила, що в другій половині місяця очікується чудова літня погода, а в першій половині (особливо до 10 червня) не слід спостерігати велику температуру повітря.

Перші дні місяці пройдуть із дощами та температурою повітря від +18 до +23 градусів, в залежності від регіону. Також до 12 червня не слід сподіватись на сильне потепління, бо температура повітря після дощів у перші дні місяця знизиться і становитиме не більше +22 градусів. Ось значного потепління варто очікувати на початку другої половини місяця. Температура повітря прогріється до +27 градусів, а на півдні до +29 градусів. Зрештою, під кінець місяця трохи задощить, а денні максимуми будуть на 2-3 градуси менші, за вищевказані.

Нагадаємо, що у Полтаві небайдужі врятували козулю після того, як її збила автівка.

 Стежте за усіма важливими новинами у нашому Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW