Звичайна сіль допомагає захиститися від різних неприємностей і залучити успіх: як її використовувати



Багатьом відома прикмета, що розсипати сіль – до неприємностей. Тому з цією спецією поводяться обережно. Однак з давніх-давен сіль наділяють іншими особливими властивостями. Вважається, що її можна використовувати для захисту від усього поганого, від різних бід і негативних наслідків.

Захист від нечистої сили

Сіль – енергетично сильний мінерал, що поєднує в собі дві стихії - вогню та води. Вона захищає від негативу та допомагає повернути благополуччя у різних сферах життя. Щоб захистити оселю від нечистої сили, достатньо насипати перед вхідними дверима одну щіпку солі.

Захист від ворогів

Сіль можна використовувати для захисту від ворога, з яким доводиться спілкуватися. Слід затиснути в кулаку щіпку солі і непомітно висипати на свого ворога зі словами: "До мене не підходь, про мене забудь". Потрібно, щоб сіль потрапила на одяг чи взуття ворога.

Сіль для залучення успіху

Щоб залучити успіх до себе, потрібно зробити наступне. Взяти жменю солі у праву руку, а лівою вилити на неї воду, щоб сіль повністю розчинилась. Потім вимовити наступне замовляння: "Як сіль мені підвладна, так все підвладно буде. Успіх мене не забуде". Після цього вимити руки.

Сіль для фінансового достатку

Щоб залучити до будинку гроші, потрібно протягом місяця кожен новий прихід грошей відзначати "сольовим душем". Отримавши прибуток, слід класти гроші на блюдо і зверху присипати сіллю.

Якщо ви отримуєте гроші на картку, то сіль треба сипати на банківську картку в день зарахування прибутку. Через 7 хвилин потрібно сіль здути й промовити: "Збагатила! Гроші зустріла, тепер завжди чекатиму".

Для миру в сім'ї

Щоб запобігти сваркам в домі, треба поставити у тому місці, де найчастіше відбуваються конфлікти, сільничку, наповнену до країв. Під час сварки її можна відкрити та, перебираючи пальцями крупинки, примовляти: "Все подрібниться – сіль буде".

Залучення успіху на роботі

Перед тим, як відправлятись на важливу зустріч по роботі, потрібно взяти у праву руку трохи солі. Потім слід непомітно розсипати її дорогою на зустріч.

Як правильно зберігати сіль

Щоб сіль вам допомагала у важливих справах, була більш потужною та дієвою, потрібно зберігати її у гарній банці, яскравій сільничці. Ще краще зробити сільничку самостійно, розписати її улюбленими квітами. Таким чином ви зарядите її власною енергетикою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW