Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін: "Із Андрієм Карповим я бачився один раз у житті, ми обмінялися телефонами і більше жодного разу не зустрічалися"



24 травня у Полтавській ОВА відбувся брифінг начальника ОВА Дмитра Луніна. Він відповідає на запитання журналістів обласних ЗМІ. Зокрема, на запитання про облаштування сховищ у школах міста зазначив, що комунікація із владою Полтави є дуже складною. На наради до ОВА ходить лише перший заступник міського голови Валерій Пархоменко. Із в.о. міського голови Андрієм Карповим вони не зустрічаються та проблемні питання не обговорюють.

- Андрія Карпова я бачив один раз у житті, минулого року у Сонячному парку. Ми назвалися, обмінялися телефонами і відтоді не бачилися, - пояснив Лунін.

Він також додав, що до нього звертається багато батьків, зокрема учнів 19-ої школи щодо облаштування укриття. Але ці питання потрібно адресувати владі міста.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін: "Із Андрієм Карповим я бачився один раз у житті, ми обмінялися телефонами і більше жодного разу не..., фото-1

Нагадаємо, раніше Андрій Карпов зазначав, що йому вдалося налагодити контакт із Дмитром Луніним.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW