У ДТП на Полтавщині зіткнулися «Ford Mustang» та «Nissan Qashkai»: постраждала жінка-пасажир



Аварія сталася 19-го травня, близько 17:35 у Лубенському районі області, неподалік Вишневого на трасі Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. У зіткненні двох легковиків постраждала жінка-пасажир. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Полтавської області.

За попередньою інформацією правоохоронців, зіткнулися «Ford Mustang», яким керував 27-річний чоловік, та «Nissan Qashkai» під керуванням водія, 1964 року народження. Внаслідок аварії травми отримала пасажирка «Nissan Qashkai», 1966 року народження. Її госпіталізували до лікарні у Пирятині.

У ДТП на Полтавщині зіткнулися «Ford Mustang» та «Nissan Qashkai»: постраждала жінка-пасажир, фото-1У ДТП на Полтавщині зіткнулися «Ford Mustang» та «Nissan Qashkai»: постраждала жінка-пасажир, фото-2

У поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Правоохоронці встановлюють причини та обставини ДТП.

Раніше на Полтавщині постраждала малолітня дитина та мотоцикліст.

Щоб стежити за важливими новинами, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW