У Миколаєві відновили реєстрацію на отримання грошової допомоги від благодійних організацій. Як подати заяву



Громадський рух "Віра, Надія, Любов" відновив  реєстрацію на можливе отримання грошової допомоги у рамках проєкту "Консорціум грошової допомоги в Україні", що реалізується спільно з міжнародною організацією "Mercy Corps".

Як повідомляє міськрада, на допомогу можуть претендувати ВПО та постраждале населення у Миколаєві, у разі, якщо вони не отримували останні 5 місяців коштів від інших міжнародних фондів ("Червоний Хрест", "Карітас", "UNICEF", ООН).

Реєстрація здійснюється лише за попереднім записом по телефону: 

+380 96 02 22 197; +380 93 455 61 69, +380 67 251 89 69

Пріоритетні категорії для отримання допомоги:

Домогосподарства, переміщені протягом останніх 30 днів з районів, розташованих на відстані 30 (тридцяти) кілометрів від районів активних бойових дій, або з тимчасово окупованих територій: 

  • які проживають у районах активних бойових дій. 
  • які проживають на нещодавно звільнених територіях. 

Домогосподарства, які проживають на території, де за останні 4 місяці відбувалися бойові дії, і відповідають соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості або які перебувають у стані переміщення понад 30 днів і відповідають соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості.  

Сукупний дохід усіх членів Домогосподарства  становять менше 5400 грн на особу на місяць. 

Критерії вразливості:  

Домогосподарства, які проживають у колективних центрах, у пошкодженому внаслідок бойових дій житлі або є безпритульними.  

  • з людьми з інвалідністю. 
  • з 3 або більше дітьми (до 18 років). 
  • що мають у своєму складі лише 1 члена (особу).
  • з вагітними жінками
  • з жінками, що годують грудьми. 
  • з людьми похилого віку (60+).

Нагадаємо, на Миколаївщині  родини ВПО, пострждалі від воєнних дій та родини, які повернулися додому після вимушено переселення можуть зареєструватися на грошову допомогу від ООН.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW