У співака Віктора Павліка вилучили спецперепустку після інциденту на Південному мосту у столиці



Київські правоохоронці вилучили у артиста Віктора Павліка спецперепустку на проїзд після інциденту, який трапився на Південному мосту.

Нагадаємо, що 16 травня дружина співака з Тернопільщини Віктора Павліка похизувалася на відео подарунком від чоловіка: спецперепусткою, яка дозволяє проїзд Південним мостом у Києві.

"Мене чоловік везе Південним мостом. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки”, – сказала дружина Павліка Катерина Репяхова на відео.

Шанувальники висловили своє невдоволення, проте артист запевнив, що це "був невдалий жарт дружини".

Згодом співак та його жінка-блогерша вибачилися за хизування тим, що вони їздять мостом, який для більшості недоступний.

У співака Віктора Павліка вилучили спецперепустку після інциденту на Південному мосту у столиці, фото-1

Я не права. Я помилилась. Як будь-яка жива людина я помиляюся. Я недоречно пожартувала. Я не мала публікувати ту сторі. І це факт. Я не ідеальна. А от всі коментатори бачу ідеальні, - написала жінка у своїх соцмережах.

У співака Віктора Павліка вилучили спецперепустку після інциденту на Південному мосту у столиці, фото-2

За словами Павліка, ця перепустка, виписана на його ім’я, дозволяє їздити містом під час комендантської години, оскільки, зважаючи на постійні благодійні виступи, співак не завжди може прибути додому вчасно.

Тим часом, під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

Зазначається, що під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку.

Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Вас також може зацікавити: СБУ у Києві викрила блогерів та заблокувала онлайн-камери, які «засвітили» роботу ППО, – ФОТО, ВІДЕО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW