Тиша та спокій: ТОП-10 заміських комплексів під Києвом, де можна відпочити на вихідних



Чимало мешканців Києва скасували відпустки та поїздки на море чи в гори. Більше того, коли у твоїй країні війна, то для чималої кількості містян перезавантажитись на вихідні – це вже привід для радості. Відпочинок за містом в оточенні природи є чи не найкращим способом психологічно перезавантажитися. Тиша і свіже повітря особливо потрібні мешканцям міста після складної зими та постійної напруги.

Щоб зекономити час в дорозі, є варіант поїхати недалеко – за межі столиці. Чимало відпочинкових комплексів відновили роботу, особливо той бізнес, який не постраждав після деокупації. Щоб привабити клієнтів, цього сезону в комплексах обіцяли не завищувати ціни на проживання та дозвілля, а дехто взагалі залишив минулорічні. Працівники облаштували укриття, підготували шезлонги біля басейнів, адже досі існує заборона на купання в озерах та річках області. Тож журналісти 44.ua підготували добірку заміських комплексів поблизу Києва для відпочинку, в яких є все необхідне для проведення незабутнього уїкенду.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Відкриває нашу добірку заміський комплекс відпочинку з рестораном, SPA центром і унікальним Сканді-парком на території – «Sosnovel». У розпорядженні гостей є стильні номери та сучасні шале, а в літній сезон – відкритий басейн з лежаками та літнім баром. Також тут є мангальні комплекси, своє озеро на території і сучасний Квадропарк.

Заміський комплекс «Sosnovel»

Заміський комплекс «Sosnovel»

Заміський комплекс «Sosnovel»

Заміський комплекс «Sosnovel»

Тут ви зможете організувати екстремальні прогулянки на квадроциклах, баггі або всюдиході в лісі на березі Десни. Для дітей у комплексі є все необхідне – закрита територія, розваги та аніматори, міні зоопарк. Для дорослих – BBQ-зони, риболовля, SPA послуги та ресторан зі смачною їжею, а також неймовірний вид з особистої тераси кожного будиночка-шале.

Заміський комплекс «Sosnovel»Заміський комплекс «Sosnovel»

Ціни:

оренда двомісного шале – 3200 за добу зі сніданком;

оренда шале люкс – 5400 за добу зі сніданком;

стандартний номер – 2150 зі сніданком.

Безпека. Оскільки заміс’ький комплекс «Sosnovel» розташований у селі Воропаїв, яке не було під окупацією, він є безпечний. У разі повітряної тривоги гості за бажанням можуть спуститися в підвальне приміщення, яке у звичайний час використовується як конференц-зал. Там є меблі й кулери з водою.

Адреса: Вишгородський р-н, с. Воропаїв, вул. Київська, 100.

Наступний комплекс відпочинку біля Києва, де ви можете забронювати житло, щоб відпочити, – це парково-готельний комплекс «Equides club».

Парково-готельний комплекс «Equides club»Парково-готельний комплекс «Equides club»

Які послуги пропонує готельний комплекс:

  • екскурсії по кінному комплексу, а також індивідуальні заняття верховою їздою;
  • тренажерний зал;
  • ресторан;
  • басейн;
  • гольф;
  • сауна (хамам, середземноморська терма, 2 sweet сауни);
  • СПА-центр, в якому за додаткову плату можна зробити масаж, лімфодренажне обгортання, доглядові процедури тощо.

Крім того, парково-готельний комплекс «Equides club» – ідеальне місце для активного відпочинку та корпоративних поїздок, так як тут можна пограти в пейнтбол, лазертаг, покататися на квадроциклах і сігвеях, постріляти в тирі, поплавати на катамарані.

Парково-готельний комплекс «Equides club»Парково-готельний комплекс «Equides club»

Ціни:

  • стандартний номер в готелі «Riders» – 1990 грн у будні дні та неділю, у п’ятницю та суботу – 2390 грн;
  • стандартний номер в готелі «Equides» – 3920 грн у будні та неділю, у п’ятницю та суботу – 4510 грн;
  • сімейне бунгало – 7490 грн у будні дні та неділю, у п’ятницю та субботу – 8610 грн;
  • урок верхової їзди з понеділка по п'ятницю (45 хвилин) – 890 грн, у вихідні – 990 грн.

Адреса: с. Лісники, вул. Вишнева (Чапаєва), 36.

Забронювати житло та відпочити за містом можна в незвичайному заміському комплексі «Fort Pirnov Park». Він розташований на широкому березі Десни в оточенні дубового лісу. Незвичайний він тим, що виглядає як стародавня фортеця «Київська Русь». Це місце ідеально підходить для проведення різних заходів – від романтичного побачення або сімейної вечері, до веселого корпоративу та масштабного весілля в дерев'яному замку. У ресторані комплексу подають страви національної української кухні. Крім основного залу, до послуг гостей банкетний зал на 100 осіб, літня тераса, відкриті альтанки у вигляді веж з видом на річку та просторі майданчики просто неба.

Заміський комплекс «Fort Pirnov Park»Заміський комплекс «Fort Pirnov Park»

Бажаючи затриматися на ніч або на кілька днів, гості можуть зупинитися в готелі комплексу. На вибір пропонуються затишні номери з видом на річку та сімейні котеджі. На території є дитячий майданчик, а також відкритий басейн, сауна й закарпатський чан для приємних водних процедур. Для любителів активного дозвілля діє прокат велосипедів, квадроциклів і човнів, є настільний теніс та майданчик для міні-футболу.

Що пропонує заміський комплекс:

  • баню або фінську сауну;
  • альтанки з мангалом;
  • ресторан з терасою;
  • ​​пейнтбол, лазертаг, настільний теніс, зорб;
  • оренда квадроциклів, велосипедів, човнів, байдарок, сап дошок,
  • оренда спорядження для риболовлі;
  • басейни, джакузі.

Ціни:

  • оренда стандартного номера (до 2-х людей) – 2100 грн/доба;
  • оренда номеру люкс (до 2-х людей) – 4100грн/доба;
  • оренда окремого будинку (4-6 осіб) – 7100/доба.
  • оренда сауни на дровах та басейну (до 6 осіб) –3000 грн/ 3 години.
  • пейнтбол – 850 грн/120 хв.

Адреса: Вишгородський район, с. Пірнове, вул. Дубовий Гай, 1.

Також ви можете орендувати житло у готелі «Глібівка». Він розташований серед соснового лісу на березі Київського моря і тут можна орендувати будиночки, номери різних категорій, таунхауси та відпочити біля басейну. Ресторан «Маяк» і SPA-центр також відновили роботу.

Готель «Глібівка»Готель «Глібівка»

Ціни:

  • стандартний двомісний номер – 2530 гривень за добу;
  • одноповерховий котедж для родини – 7480 гривень за добу;
  • басейн – 800 гривень за добу для дорослого, які не проживають на території комплексу; 400 гривень – для дитини до 12 років.

Готель «Глібівка»Готель «Глібівка»Готель «Глібівка»Готель «Глібівка»Готель «Глібівка»

Безпека. Як пише готель в Instagram, відпочинок на території комплексу є безпечним, хоча село й було під окупацією росіян. На території комплексу є підвал, куди гості можуть спуститися, якщо починається повітряна тривога.

Адреса: Вишгородський район, с. Глібівка, урочище Зелений Бір, 9.

Наступний комплекс в нашій добірці – «Shelest». Заміська база відпочинку розташована біля села Лебедівка на березі Київського моря. На території комплексу є готель на 60 номерів і 10 котеджів, уже працює ресторан, басейн та лазня. Також «Shelest» пропонує гостям комплексу масаж і SPA-процедури.

Заміський комплекс «Shelest»Заміський комплекс «Shelest»

Ціни:

  • стандартний номер на двох – 3700 гривень за добу (у вартість проживання входить сніданок (шведська лінія));
  • сімейний будинок –10000 гривень за добу (у вартість проживання входить сніданок (шведська лінія)).

Безпека.На території комплексу є укриття, проте сирен не чутно. Тому, коли розпочинається тривога, персонал дізнається про це із застосунку «Київ Цифровий» і попереджає про це гостей наживо, в смс-повідомленні або телефонує в номери, запрошуючи пройти в укриття. Там є вода та комфортні лежаки.

Адреса: Вишгородський район, дамба Київського водосховища, у напрямку с. Лебедівка.

Також ви можете заселитися та відпочити в заміському комплексі «Sobi Club». Він розташований в селі Хотянівка, у лісі на березі Дніпра, у 9 кілометрах від Києва. Зараз у «Sobi Club» доступні всі послуги, крім водних активностей. Відвідувачі можуть відпочити біля літніх басейнів із підігрівом і без, для дітей є аквагірка. Також відкриті тенісні корти, футбольне та баскетбольне поле, SPA-центр, лазні. Можна замовити кінні прогулянки, тренування й забронювати гриль-альтанку. На території є готель і котеджні будинки та ресторан.

Заміський комплекс «Sobi Club»Заміський комплекс «Sobi Club»

Заміський комплекс «Sobi Club»

Ціни:

  • двомісний будинок з однією кімнатою та терасою – 2900 гривень за добу;
  • однокімнатний номер для двох – 3300 гривень за добу;
  • класичний масаж (все тіло) – 60/90 хв – 1300/1650 грн.

Безпека. Біля «Sobi Club» велися бойові дії, проте він був зачинений і перебував під охороною, тому там безпечно. У разі повітряної тривоги гостей запрошують в укриття, розташоване під готелем.

Адреса: Вишгородський район, за 1 кілометр від Київської ГЕС у бік с. Хотянівка.

Заміський комплекс «Лісова пуща» знаходиться в лісопарковій зоні. Для проживання доступні номери в готелі, а також окремі котеджі. У вартість оренди входить можливість відвідування приватного пляжу, тренажерного залу та критого басейну з підігрівом.

Готель «Лісова пуща»Готель «Лісова пуща»

Які послуги доступні за додаткову плату:

  • лазня, фінська сауна та турецький хамам;
  • масаж, процедури по догляду за тілом, гідропроцедури, СПА-капсули;
  • прокат катамаранів, човнів, SUP бордів, велосипедів;
  • більярд.

Готель «Лісова пуща»Готель «Лісова пуща»Готель «Лісова пуща»Готель «Лісова пуща»

Ціни:

  • оренда двомісного стандартного номера на добу – (квітень-травень (будні дні) – 1190 грн, квітень-травень (вихідні дні – 1390 грн): у вартість проживання входить сніданок та відвідування басейну з підігрівом;
  • оренда напівлюксу з панорамним балконом – 1690 грн у будні дні, у вихідні – 1890 грн;
  • двоповерховий котедж, що вміщує до 6 осіб – 2900 грн. на добу або 4500 у вихідні дні;
  • час класичного масажу – 800 грн.

Безпека. Територія комплексу перевірена та безпечна для прогулянок, але ліс певний час буде закритий. Також, деякий час озеро буде наполовину «спущене».

Адреса: с. Мощун, вул. Лісова, 1.

Наступний заміський комплекс знаходиться на березі озера, в оточенні соснового лісу. В комплексі для відпочинку «Бобриця дача» є все необхідне як для сімейного відпочинку і зустрічей з друзями, так і для спокійного відновлення ресурсів наодинці зі своїми думками. Різноманітність апартаментів приємно дивує. Доступні кімнати з виходом на власну галявину, дворівневе житло, кімнати з класичним інтер'єром і незвичайні варіанти з ванною посеред спальні.

Комплекс для відпочинку «Бобриця дача»Комплекс для відпочинку «Бобриця дача»

Послуги, які доступні відвідувачам:

  • оренда велосипедів;
  • рибалка;
  • настільні ігри;
  • обладнання для барбекю та пікніків;
  • доступ до теплиці, є можливість посадити сезонні овочі або зелень.

Ціни:

  • номери класу «комфорт» для двох – 4000 на добу, при ранньому бронюванні доступна знижка до 15%;
  • номер люкс з видом на озеро, терасою та каміном – 7300 грн.

Варто враховувати, що мінімальний термін проживання – 2 ночі.

Комплекс для відпочинку «Бобриця дача»Комплекс для відпочинку «Бобриця дача»

Адреса: вул. Козацька 77, Бобриця.

Клуб «Wish Aqua Spa Resort» дозволяє займатися спортом на території та відвідувати SPA-центр. Відновили роботу й чотири басейни з мінеральною водою, дитячий клуб, водні розваги, як-от катання на SUP-дошках, і фітнес-зал.

Заміський клуб «Wish Aqua Spa Resort»Заміський клуб «Wish Aqua Spa Resort»

Наразі діє знижка – 10% на бронювання готелю з 15 по 31 травня.

Ціни:

  • стандартний номер – 5900 (зі знижкою – 5310) гривень за добу (включено сніданок та СПА);
  • номер люкс loft – 10 500 грн (зі знижкою – 9450).

Безпека. Оскільки комплекс розташований у тій частині Київської області, де не було бойових дій чи обстрілів, відпочивати там зараз безпечно. Проте, у комплексі є обладнане підвальне приміщення з вентиляцією, електрикою та водопостачанням. Його частину використовують як місце для проживання персоналу, який працює вночі. Для гостей обладнана окрема частина приміщення з вентиляційною системою, диванами, телевізором, настільними іграми. У разі повітряної тривоги працівники запрошують усіх відвідувачів до цієї частини комплексу.

Адреса: Бориспільський район, с. Вишеньки, вул. Набережна, 29.

І останній в нашій добірці заміський комплекс – це «Княжий двір». Готельно-ресторанний комплекс пропонує орендувати номери в готелі, будиночки з терасою та видом на озеро, альтанки з мангалом і без. Готель розташований за 15 хвилин від Києва біля озера, неподалік якого можна ловити рибу. На території комплексу також можна зіграти в боулінг, поїсти в ресторані та відпочити в басейні.

Готельно-ресторанний комплекс «Княжий двір»Готельно-ресторанний комплекс «Княжий двір»

Ціни:

  • стандартний номер – 1100 грн/доба;
  • номер люкс – 1500 грн/доба.

Безпека. Заміський комплекс «Княжий двір» розташований на території, де не було бойових дій, її також перевірили на наявність вибухівки, небезпечних предметів не виявили. У комплексі є укриття на -1 поверсі. Раніше там була ще одна зала ресторану, яку облаштували під сховище. У залі є вода та туалет у разі довготривалої тривоги.

Адреса: Броварський район, с. Княжичі, вул. Стогнія, 39-39a.

Раніше ми розповідали про 10 відмінних місць поблизу Києва, куди можна поїхати, щоб відпочити або прогулятися.

Також писали про 10 бюджетних готелів у центрі столиці, які одночасно гарні, оригінальні та головне – бюджетні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW