Евакуація триває: На Донеччині продовжують рятувати дітей



Щодня відбувається евакуація цивільних мешканців Донеччини. Рятують від війни і дорослі, і діти, що виїжджають як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. Координує цю масштабну роботу обласна військова адміністрація, а задіяні в процесі місцеві адміністрації, поліція, ДСНС та інші структури.

Так, наприклад, тільки рятувальники Донеччини за минулу добу надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг трьом особам; а під час евакуації в  Покровському районі 61 людині, з яких - 14 дітей та дві особи з обмеженими фізичними можливостями. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

Нагадаємо, з 18 квітня розпочалася безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. Сьогодні, 16 травня, з Покровська має відправитися черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW