У нетверезого водія не було жодних документів на вантаж: на Рахівщині поліція зупинила автомобіль з деревиною



У суботу, 13 травня, поліцейські сектору реагування патрульної поліції Рахівського районного відділу зупинили у селі Луг вантажний автомобіль «ГАЗ-66», який перевозив деревину.

Під час перевірки правоохоронці встановили відсутність дозвільних документів на транспортування лісопродукції, а на стовбурах деревини не було жодних необхідних маркувань. Окрім цього, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного спʼяніння. Аби уникнути покарання водій почав пропонувати правоохоронцям гроші – 100 доларів. 

На місце події прибула  слідчо-оперативна група, співробітники якої задокументували вказаний факт та вилучили транспортний засіб разом з вантажем.

Читайте також: в Україні з 1 червня буде запущено електронний лісорубний квиток та сертифікат про походження деревини

За вказаним фактом слідчі поліції Рахова відкрили два кримінальні провадження. 44-річному мешканцю Рахівщини інкримінують правопорушення передбачені ч.1 ст. 246 та ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку дерев та надання неправомірної вигоди службовій особі. Окрім цього, на водія склали адмінпротокол за керування автомобілем у нетверезому стані.

Розслідування триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW