Вихідними окупанти завдали 179 ударів по Запорізькій області: семеро людей травмовані, один постраждалий загинув, - поліція



Вихідними ворог завдав ударів по населеним пунктам Запорізького, Пологівського і Василівського районів. У результаті обстрілів постраждали мирні мешканці. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію. 

13 і 14 травня запорізька поліція отримала 54 звернення про руйнування цивільної інфраструктури. Найбільших пошкоджень зазнав житловий фонд. Загалом зафіксовано 179 ударів з артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації і БПЛА. 

Впродовж вихідних ворожих атак зазнала Степногірська громада. Під обстріли пострапив Степногірськ, Приморське, Малі Щербаки та інші населені пункти. Пошкоджено багатоповерхові і приватні будинки, а також господарські споруди, гаражі і автотранспорт. У Приморському поранення отримали шестеро людей, серед них - 6-річна дитина. Один з постраждалих помер від отриманих травм.

У Новояковлівці Запорізького району через обстріли пошкодило будинки і магазин. Внаслідок влучання по будинку постраждала жінка.

У Пологівському районі ворожих ударів зазнали 20 населених пунктів. Зафіксовані атаки з використанням авіабомб, дронів-камікадзе та інших видів озброєння. У Гуляйполі від розриву снаряда отримав осколкові поранення місцевий мешканець. 

Раніше 061 повідомляв, що окупанти обстріляли центр Гуляйполя.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW