В Україні зіпсується погода: синоптик назвала найхолодніші дні наступного тижня



Погода в Україні з 15 по 19 травня буде мінливою. Незважаючи на те, що у понеділок стовпчики термометрів піднімуться до +24 градусів у центральних, східних та південних областях, на заході температура опуститься до +16 градусів, очікуються дощі, а місцями грози.

Синоптик Наталія Діденко прогнозує також пориви вітру до 15-20 м/с у західних областях України. При цьому на решті території нашої країни у понеділок, 15 травня, буде хмарно із проясненнями, але без опадів. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с.

У вівторок, 16 травня, настане короткочасне похолодання у низці областей країни. Так, невеликі дощі пройдуть вдень у західних, північних та Харківській областях. Температура повітря в нічний час у середньому по країні складатиме 8…13 градусів, удень від +20 до +26 градусів. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с.

У середу, 17 травня, завдяки впливу антициклону з північного сходу, в Україні опадів не передбачається. Лише у західних областях місцями продовжаться дощі, пройде град та шквали до 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +10…+15 градусів, удень від +19 до +27 градусів.

У четвер, 18 травня , у західних областях утримається нестійка погода з дощами та грозами. В інших регіонах України опадів не очікується. Температура повітря вночі становитиме +10...+15 градусів, вдень +22...+27 градусів. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с.

У п'ятницю, 19 травня , невеликі короткочасні дощі пройдуть у західних та місцями північних областях, на решті країни без істотних опадів. Температура повітря вночі очікується в межах +11...+16 градусів, вдень +22...+27 градусів. Вітер східний, 5-10 м/с.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW