У Чернівецькому районі чоловік дав прикордоннику 100 фунтів стерлінгів хабаря



31-річний уродженець Тернопільської області запропонував прикордоннику гроші за безперешкодний перетин державного кордону у воєнний стан. Правоохоронці затримали правопорушника та повідомили йому про підозру. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. 

11 травня на контрольно-пропускному пункті "Красноїльськ" слідчі відділення м. Сторожинець Чернівецького районну задокументували факт надання хабаря.

31-річний житель Тернопільської області під час проходження митного контролю за безперешкодний перетин державного кордону надав інспектору прикордонної служби 100 фунтів стерлінгів. Для документування протиправних дій чоловіка працівники Державної прикордонної служби повідомили поліцейських.

Правоохоронці затримали порушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Поліцейські нагадують: згідно із постановою Кабінету Міністрів України «Про Правила перетинання державного кордону громадянами України», на період дії правового режиму воєнного стану чоловікам – громадянам України, віком від 18 до 60 років обмежується виїзд за межі країни.

Читайте: Поклав гроші у службове авто - у Чернівецькому районі чоловік дав поліції хабаря

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW