Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває



Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини. Вона проводиться як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. Координує цю роботу обласна військова адміністрація, а залучені до неї  місцеві адміністрації, поліція, ДСНС, волонтери, благодійні організації та інші структури.

Так, наприклад, протягом минулої доби рятувальники Донеччини надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг десяти особам, а під час   евакуації в Покровському районі 48 людям, серед яких - чотири дитини. Про це повідомили  в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

А за інформацією відділу комунікації поліції Донецької області, за допомогою поліції на Донеччині вчора, 11 травня, було евакуйовано 398 людей .

Як відомо, з 18 квітня розпочалася безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. Сьогодні, 12 травня, з Покровська має відправитися черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Нагадаємо, рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.  



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW