Наніс дев'ять ножових поранень: на Одещині затримали моряка-іноземця



Подія сталася на судні, пришвартованому для завантаження до берегів Дунаю в Ізмаїльському районі. Під час сварки матросів один схопив ніж і завдав іншому численних ударів. Зловмисника правоохоронці затримали.

Про це повідомили у ГУПН в Одеській області

Про сутичку між моряками до поліції з порту сповістили дев’ятого травня. Виїхавши за викликом, правоохоронці встановили, що вночі того дня 45-річний матрос під час сварки з 30-річним товаришем спричинив йому дев’ять ножових поранень в область живота, грудей та ніг. Конфлікт між чоловіками розгорівся через ще одного члена екіпажу, якого потерпілий ображав, а зловмисник захищав.

Медики ушпиталили пораненого громадянина.

"На підставі наявної доказової бази слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили громадянину іноземної держави про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що передбачено частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років", - розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW