Наїхав на мотоциклі на дітей - буковинця засудили до трьох років тюрми



На Буковині п’яний мотоцикліст наїхав на дітей – його засуджено до трьох років тюрми.

Колегія суддів Чернівецького апеляційного суду задовольнила апеляційну скаргу ювенальних прокурорів на вирок суду першої інстанції чоловіку, який у стані алкогольного сп’яніння вчинила ДТП. У результаті дорожньої пригоди постраждало двоє малолітніх, - повідомила Чернівецька обласна прокуратура. 

Таким чином колегія суддів скасувала призначене судом покарання у вигляді 68 000 гривень штрафу. Вироком апеляційного суду винуватця ДТП засудили до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати на пʼять років.

У жовтні 2021 року у селі Давидівка Чернівецького району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 35-річний водій мотоцикла порушив правила безпеки дорожнього руху та наїхав на двох дітей, які грались на узбіччі поблизу свого домогосподарства.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 3-річна дівчинка та 9-річний хлопчик отримали тяжкі тілесні ушкодження. Сторона захисту та законні представники потерпілих просили колегію залишити вирок суду першої інстанції у силі. Однак прокурор довів що порушник заслуговує суворішого покарання.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW