Бойова частина ракети застрягла в квартирі: як уціліло подружжя, бабуся, кішка та равлики



Вчора близько 22:00 росія запустила по Дніпропетровщині 8 ракет. Всі вони були знищені вiйськовими з Повiтряного командування "Схiд". Але уламки однієї з них впали на чотириповерхівку у Дніпрі. Бойова частина застрягла в одній із квартир на третьому поверсі та не здетонувала. Її жителі залишилися живими та неушкодженими, але досі перебувають у шоковому стані.

Про це повідомляє сайт 056.

Бойова частина рашистської ракети прорвала стелю та впала в двох метрах від ліжка де спали 43-річний Владислав та його жінка 31-річна Маша.

Масштаби руйнування очевидні - нема даху, нема перекриття стелі та підлоги, зруйновані меблі. Але всі, хто знаходився в квартирі уціліли.

"Це все дрібниці. Слава Богу залишились цілі, бо бойова частина не розірвалась", - зазначив Владислав.

Бойова частина ракети застрягла в квартирі: як уціліло подружжя, бабуся, кішка та равлики, фото-4

За його слова, перше, що почули перед вибухом - це звук підбитої ракети, тобто сильний гул. Ну а потім все було в долі секунди.

Вони зірвались з ліжка, хотіли добігти до коридору, але не встигли. Проте їм знову пощастило. Коли пара здійнялася, на них ледве не упала шафа, але її утримала стіна. Владислав прикривав Марію собою як міг.

"Першим відчуттям було нагадування, що не все добре і першочергово було бажання нормально дихати, тому що стояв запах палива ракетного, плюс пил. Основним було це випхати жінку в коридор.

Потім прийшли сусіди зі здивованими очима, з питанням "Що сталося?". Було непозуміння, що таке трапилося", - розповів чоловік.

З ними в квартирі ще була 87-річна бабуся, але вона знаходилась в дальній кімнаті і як говорить Владислав, для неї це було якесь суто недорозуміння.

Також він сильно переймався за кішку Мусю. Він проконтролював, щоб вона була жива, здорова.

"Муся перелякалася і заховалася під ліжком. Не хотіла виходити. Її дістати була суто моя позиція. Тому що тоді вже всіх вислали.

Я сказав, поки кішку не дістануть, я з квартири не піду. Співробітники ДСНС, які знешкоджували ракету,  здались мені, підняли ліжко і дістали Мусю.

Вона зараз у батьків вдома. Відходити почала близько о 5 ранку, почала ходити", - розповів чоловік.

В квартирі були і равлики. Вони стояли в тераріумі на столі, які розірвала навпіл. Їх придавило склом, але на них навіть тріщин немає. Вони уціліли дивом, і поки що живуть в раковині.

В зруйнованій квартирі зараз неможливо жити. Родина буде поки що жити у батьків.

"Ми спокійні до цього і з порозумінням відносимося, адже в країні війна, багато хто на фронті.

Війна перевернула наше життя, як тільки почалась", - висловилась Маша.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW