Закопали живцем: на Одещині правоохоронці затримали чоловіків



Правоохоронці затримали правопорушників у процесуальному порядку. Двом фігурантам за заподіяння смерті людині загрожує до 15-ти років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення, ще двом, які бачили, але приховали особливо тяжкий злочин, – до трьох років ув’язнення.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

30 квітня до Ізмаїльського районного відділу поліції звернулася 54-річна жінка з прохання допомогти розшукати 36-річного сина, який перестав з’являтися вдома та виходити на зв’язок. Оперативники, переглянувши записи з камер відеоспостереження та допитавши родичів, знайомих, громадян, які знали зниклого та спілкувалися з ним, встановили події останніх днів його життя.

Розшукуваний посварився з 50-річним чоловіком, який проживає по сусідству, коли вживав спиртні напої у нього вдома. Затаївши образу на гостя, господар маєтку вирішив провчити молодика. З 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років він приїхав ввечері на автомобілі до сусіда додому, змусив сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого у неї спуститися, чоловіки 50 та 34 років закопали його живцем. Після цього уся компанія покинула місце злочину.

Небіжчика правоохоронці виявили через шість днів потому.

Слідство триває.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW