У ритмі Житомира: очима місцевого фотографа, — ФОТОРЕПОРТАЖ



Помічати красу в деталях, дивитися на речі під незвичним кутом, крізь якусь особливу призму, образно кажучи, — так кайфово!

Далеко не завжди і далеко не всім це вдається. Нас часто поглинає рутина. А іноді варто просто озирнутися, детальніше поглянути навколо — виявляється, що матінка-природа —просто чарівна. Краса частенько — в деталях.

Читайте також: Прогулянка весняним Житомиром: очима місцевого фотографа, — ФОТОРЕПОРТАЖ

Природа — прекрасний і майстерний дизайнер. Весна ж — одна з найпрекрасніших пір року, коли вже зеленіє, цвіте, оживає, пробуджується! Зараз, коли погода сприяє, - найкращий час для прогулянок на свіжому повітрі.

Здавалося б, — нічого особливого. Втім, нині ми почали значно більше цінувати й такі звичні, буденні речі, як звичайна прогулянка під мирним небом (ред. маємо на увазі тут, в тилу, звісно ж). А зустрічі з найріднішими, з близькими та друзями — дійсно на вагу золота.

Повномасштабне вторгнення багатьох з нас змінило, в більшості відбулася кардинальна переоцінка цінностей. Отож, це ми до того, що варто цінувати те, що ми маємо. Жити тут і зараз, дякуючи нашим воїнам, які боронять країну та оберігають наш з вами спокій і мир!

Читайте також: Драйвово та видовищно: біля Житомира відбувся відкритий кубок з мотокросу,— ФОТО

Маємо для читачів нашого сайту свіженьку добірочку фото від талановитого житомирського фотографа Тараса Орєшнікова. Він, як завжди, захоплює та дивує, в гарному сенсі цього слова, своїм незвичним творчим баченням речей та й загалом всього, що його оточує.

Ми дали заголовок цьому матеріалу «У ритмі Житомира» (ред. перша частина заголовку), бо чимало світлин динамічні, в русі. Життя на них вирує. Тож саме в такому ритмі, на цих фото, й живе Житомир. Усім зичимо приємного перегляду!

Читайте також: «Школа місцевого самоврядування» дарує нові можливості та перспективи для активної молоді!

Сам автор неперевершених фото додав, публікуючи світлини цього фоторепортажу:

«Підтримати мою творчість можна будь-якою сумою на карту- 4149 4393 1075 5065».

Отож, шановні! Раптом ви й собі захочете неординарних, класних, колоритних фото, то тепер ви точно знаєте, до кого звертатися. Звісно ж, до Тараса Орєшнікова!

Читайте також: У Житомирі вихованці Центру дитячої та юнацької творчості висаджували квіти, створюючи на клумбах візерунок у вигляді сузір’я Великої та Малої Ведмедиці



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW