Вже понад 35 тисяч повідомлень подані жителями Луганщини для внесення до Реєстру пошкодженого майна: як це зробити



Громадянами Луганської області подано 34 104 інформаційних повідомлення (ІП) про пошкоджене/знищене нерухоме майно.

Як повідомили 0642 у Луганській ОВА військовими/військово-цивільними адміністраціями територіальних громад опрацьовано 8551 ІП.

З них: 6731 ІП прив'язане до об'єктів Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації (РПЗМ).

Вже понад 35 тисяч повідомлень подані жителями Луганщини для внесення до Реєстру пошкодженого майна: як це зробити , фото-1



1820 ІП не підлягають обробці (через дублювання, некоректні дані, зокрема щодо адреси, власника майна тощо).

Всього до РПЗМ внесені 8060 об’єктів нерухомого майна (ОНМ), у тому числі 3907 будівель, 4153 приміщення.

Вже понад 35 тисяч повідомлень подані жителями Луганщини для внесення до Реєстру пошкодженого майна: як це зробити , фото-2



Нагадуємо: тільки наявність у РПЗМ даних про пошкоджене чи знищене майно дасть можливість власнику отримати допомогу на його відновлення, компенсацію чи відшкодування в разі його знищення.

Вже понад 35 тисяч повідомлень подані жителями Луганщини для внесення до Реєстру пошкодженого майна: як це зробити , фото-3

Подати ІП можна через засоби Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, з використанням мобільного додатка Порталу Дія або через адміністратора центру надання адміністративних послуг чи нотаріуса.

Коректна та якомога повна інформація, вказана вами в ІП, суттєво прискорить його опрацювання. Якщо ви вже подавали ІП з коректними даними, повторно його подавати не потрібно – це тільки уповільнить обробку інших ІП.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW