У Полтаві небайдужі містяни затримали та передали поліції чоловіка, який у торговому центрі намагався відібрати гроші у 69-річної жінки



Інцидент стався у одному із торгівельних центрів Полтави 7-го травня. Близько 12-ї до поліції надійшло звернення від перехожих. Вони повідомили, що невідомий чоловік намагався пограбувати жінку, яка зняла гроші із банкомату. За сприяння небайдужих полтавців поліцейські затримали грабіжника та розпочали кримінальне провадження.

У Полтаві небайдужі містяни затримали та передали поліції чоловіка, який у торговому центрі намагався відібрати гроші у 69-річної жінки (В..., фото-1У Полтаві небайдужі містяни затримали та передали поліції чоловіка, який у торговому центрі намагався відібрати гроші у 69-річної жінки (В..., фото-2

-Нам допомогли очевидці події, які завадили правопорушнику довести свій злочинний умисел до кінця. Ми вдячні справжнім чоловікам за їхню допомогу та свідому громадянську позицію, - зазначив Петро Скічко, начальник Полтавського районного управління поліції.

Грабіжника затримали, йому повідомили про підозру, вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою У поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України «Закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж)». За санкцією статті нападнику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Раніше у місті на Полтавщині затримали чоловіка, який пограбував перехожого.

Щоб стежити за оперативними новинами, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW