Вдома у жителя Одещини знайшли пістолет та постріли до протитанкової гранати, - ФОТО



Жителя Білгород-Дністровського району поліцейські відправили на лаву підсудних за зберігання вдома вогнепальної зброї та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП

48-річному чоловіку Правоохоронці висунули обвинувачення за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, що тягне за собою покарання позбавленням волі.

Поліцейські викрили 48-річного правопорушника під час відпрацювання району та провели санкціонований обшук у нього вдома. У гаражному приміщенні правоохоронці виявили два реактивні двигуни до пострілу протитанкової гранати "ПГ-7" та перероблений сигнальний револьвер марки "Р-2" калібру 9 мм.

Вилучені предмети поліцейські направили на дослідження. За висновком експертів, револьвер належить до категорії нарізної короткоствольної вогнепальної зброї та придатний для проведення пострілів, а реактивні двигуни відносяться до вибухових речовин.

"На підставі зібраних доказів слідчі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання та зберігання вогнепальної зброї і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Обвинувальний акт слідчі вже скерували до суду", - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW