Жителі Луганщини можуть подати повідомлення про ушкоджене майно через ЦНАПи в гуманітарних хабах на Житомирщині



Поступово ЦНАПи Луганщини відновлюють роботу за місцем розташування гуманітарних хабів та військових адміністрацій у більш безпечних областях, серед них – Житомирщина, яка прихистила понад 3500 переселенців з Луганської області.

Про це повідомляє Житомирська ОВА.

Відтепер, незалежно від свого місця реєстрації, переселенці з громад Луганщини можуть подати інформаційні повідомлення про пошкоджене й зруйноване майно через адміністраторів ЦНАПів до Координаційного центру, що розташований в «Прозорому офісі» у Житомирі за адресою площа Польова, 8 (кабінет 100).

Нагадаємо, що на Житомирщині працює Координаційний центр надання допомоги переселенцям з Луганщини, яких підтримує Білокуракинська селищна військова адміністрація Сватівського району.

Координаційний центр надає допомогу вимушеним переселенцям у вигляді продуктових й гігієнічних наборів, ліків та здійснює підтримку родин з дітьми до 3-х років. Надання гуманітарної допомоги є можливою завдяки співпраці Житомирської і Луганської ОВА, благодійників та міжнародних фондів. Зокрема благодійний фонд «Рокада» Житомир регулярно надає для жителів Луганщини допомогу від UNHCR Ukraine – Aгентства ООН у справах біженців в Україні.

Продовжуємо спільно допомагати українським родинам, які постраждали в пекельній війні!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW