Начальник Покровської МВА провів особистий прийом громадян



5 травня начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів особистий прийом громадян. 

До керівників громади з різними проблемними питаннями звернулись як мешканці громади, так і внутрішньо переміщені особи. 

На прийомі порушувались різні соціальні питання, серед яких: надання матеріальної допомоги, фінансова допомога на лікування, вирішення житлово-комунальних проблем, працевлаштування.

Одне з питань стосувалось і встановлення індивідуального опалення для мешканців селища Динасового заводу. Людей цікавлять строки та умови виконання запропонованої програми. Як зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк, через декілька тижнів громадянам буде презентовано механізм переходу з централізованого на індивідуальне опалення, та підкреслив, що при цьому буде виділено категорії громадян, для яких це буде зроблено за кошти місцевого бюджету.

Серед питань були й ті, що стосувались благоустрою. З таким проханням - встановити лавки по вул. Степана Бовкуна та вул. Таманова - до очільника звернулась пенсіонерка Валентина Михайлівна. Жінку турбує, що під час її маршруту від місця мешкання до базару чи лікарні немає місця для відпочинку. Вислухавши мешканку громади, начальник МВА доручив КП «БКП» вирішити питання щодо встановлення лавок за вказаними адресами.

На прийом також прийшли громадяни, які  зіштовхнулись з проблемами щодо підключення та користування газом. Як от, наприклад, Тетяні  Колесник під час перевірки обладнання в будинку, де вона мешкає разом із чоловіком, перекрили газ. При перевірці з‘ясувалось, що подружжя самовільно здійснило заміну газового котла. Як пояснив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, для подальшого користування газом, заявниці необхідно оформити належним чином технічну документацію і оплатити квитанції за виконані роботи.

«Цього разу до нас звернулось менше людей, аніж в попередні, бо більшість проблем вирішується ще до прийому. Громадяни звертаються з різними соціальними питаннями, більшість з яких стосуються надання матеріальної допомоги. Людей також турбувє питання щодо допомоги на встановлення індивідуального опалення. Мешканці громади отримали роз'яснення. Пізніше ми проінформуємо громадян про додаткові «бонуси» в вирішенні цього питання. Також було два звернення щодо благоустрою - встановлення лавок. Були й звернення щодо невирішених питань по газу. Впевнений, що з управлінням газового господарства це питання буде вирішено найближчим часом», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Всі питання, що прозвучали під час прийому,  керівники громади ретельно розглянули та вже прийняли в роботу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW