У Полтаві розпочинається прийом документів на розміщення в модульне містечко



Документи почнуть приймати з 8 травня. Про це іфнормує Полтавська ОВА. Зокрема, у повідомленні сказано:

В модульному містечку можуть бути розміщені:

  • внутрішньо переміщені особи, які перемістились з тимчасово окупованих рф територій України, територій на яких ведуться (велися) бойові дії.
  • внутрішньо переміщені особи, житло яких зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження, і які подали заявку на відшкодування відповідних витрат, зокрема через Портал Дія або за умови документального підтвердження від органів місцевого самоврядування.

Для розміщення в модульному містечку, особі (сім’ї), яка проживає в межах Полтавської міської територіальної громади та має статус внутрішньо переміщеної особи необхідно особисто звернутись до Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області та подати заяву з необхідним пакетом документів.

Перелік документів, які необхідно подати для розміщення в модульному містечку:

  • заява встановленого зразка (заповнюється під час подання документів);
  • копії документів, що посвідчують особу (для представника – копія довіреності);
  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (або відповідну відмітку в паспорті громадянина України про відмову від його присвоєння через свої релігійні переконання);
  • копія довідки ВПО про взяття на облік в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб (далі - ЄБДВПО) та копії відповідних довідок членів сім’ї (за наявності). У разі пред’явлення електронної довідки, яка містить відповідні електронні ідентифікатори, уповноважених орган проводить звірку (підтвердження) інформації з ЄБДВПО;
  • копії документів, виданих органами державної реєстрації актів цивільного стану або судом, що підтверджують родинні відносини заявника та всіх членів його сім’ї (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, посвідчення опікуна або піклувальника тощо);
  • копії документів, що підтверджують пріоритетність на розміщення в містечку: багатодітна сім’я; сім’я з дітьми; вагітні жінки; особи, які втратили працездатність; особи з числа тих, житло яких було зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії рф.

Куди звертатись та подавати документи?

Прийом документів на розміщення в модульному містечку здійснює Центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області за адресою:

м.Полтава вул. Ціолковського, 47 кім.115.

Прийом документів здійснюється з понеділка по четвер з 08:00 по 17:00 та в п’֦ятницю з 08:00 до 16:00. Телефон для довідок (0532) 68 12 61

У Полтаві розпочинається прийом документів на розміщення в модульне містечко, фото-1

Читайте також: «Розіграш подарунків, дегустація вина та мотивуючі спікери»: полтавських мам запрошують 10 травня на форум «Успішна жінка»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW