Незаконна торгівля та порушення правил благоустрою: у Покровську відбулось засідання адміністративної комісії



Під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулося засідання адміністративної комісії, під час якої було розглянуто 7 протоколів.  

Так, комісія розглянула протокол, складений працівниками Покровського РУП на продавчиню одного з магазинів смт. Шевченко, яка продала неповнолітньому цигарки. Жінка віддала товар, не поцікавившись документом, який засвідчує особу та вік покупця.

Незаконна торгівля та порушення правил благоустрою: у Покровську відбулось засідання адміністративної комісії, фото-1

Свою вину продавчиня визнала, тож за рішенням адмінкомісії жінка має сплатити штраф у мінімальному розмірі - 6800 грн. 

«Кожного разу під час розгляду подібних ситуацій ми будемо зіштовхуватись з одним й тим самим – совість та закон. На жаль, не всі мешканці нашої громади поступають сумлінно щодо дотримання Закону та чинних правил», - зазначив заступник міського голови Микола Шабельник. 

Незаконна торгівля та порушення правил благоустрою: у Покровську відбулось засідання адміністративної комісії, фото-2

Доведеться сплатити штраф й покровчанину, який вивозив і залишав сміття поза межами сміттєвого майданчика. Комісія призначила чоловікові мінімальне стягування за порушення правил благоустрою у розмірі 340 грн.

Ретельно було розглянуто членами комісії протокол, складений інспекторами КП «Муніципальна служба правопорядку» щодо незаконної «стихійної» торгівлі місцевим підприємцем. 

Крім здійснення підприємницької діяльності у невстановленому для цього місці, чоловік не виконав умови припису №1350 від 21.03.2023 року щодо отримання дозвільних документів для здійснення торговельної діяльності у зазначеному місці чим порушив п.п.5.9.1., 7.4.4. Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях Покровської міської територіальної громади, що є порушенням державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів.

Незаконна торгівля та порушення правил благоустрою: у Покровську відбулось засідання адміністративної комісії, фото-3

Рішення комісії було одностайне – підприємцю призначено максимальний розмір штрафу в сумі 1700 гривень.

 Окрім цього, адмінкомісія одноголосно проголосувала за закриття чотирьох справ. Це пов‘язано із введенням воєнного стану на території Покровської громади та закінченням строків розгляду складених ще рік тому протоколів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW