Юна закарпатка у боротьбі з важкою формою сколіозу потребує підтримки небайдужих



Facebook / Катерина ПавловськаFacebook / Катерина Павловська

Юстині з Березнянщини необхідне термінове оперативне втручання у "Міжнародному центрі нейрохірургії" в Києві. Вартість операції - 250 тисяч гривень.

Про це у соцмережі ФБ повідомила Катерина Павловська.

7 років дівчинка живе у корсеті, намагаючись приховати його під широким одягом. З кожним роком її самопочуття погіршується, корсет не тільки робить синці та рани на шкірі, але й тисне на внутрішні органи. Це постійний біль і неймовірний страх, що їй не вдасться жити повноцінним життям. А зараз з'явилася загроза одного дня взагалі не встати з ліжка через можливість затиснення нервів.

Для родини Юстини, яка усі ці роки боролася з захворюванням самотужки, ця сума є завеликою. Однак дівчині, її рідним та близьким вже вдалося накопичити понад 115 тисяч гривень. Залишилося зібрати близько 135 тисяч.

"Ми прекрасно знаємо, які зараз складні часи, скільки біди принесла війна, скільки пожертв щодня роблять наші громадяни на різні збори. Однак кожен з нас може допомогти Юстині жити повноцінним життям, відмовившись від однієї кави чи тістечка.", - йдеться у повідомленні

Номер картки Юстини:

4441 1111 3197 7112

Банка збору:

https://send.monobank.ua/jar/68gJ92VRtt



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW