Військовослужбовців після поранень призначатимуть на інші посади: деталі



Українських військовослужбовців, які отримали поранення і не можуть виконувати бойові задачі призначатимуть на інші посади у лавах Збройних сил.

Таку інформацію озвучила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Що відомо

Заступниця міністра оборони розповіла, що повномасштабне вторгнення ускладнило функціонування усіх процесів, які існували в країні. У тому числі й призначення на посади військовослужбовців після проходження лікування.

От, власне, стандартна процедура – призначити пораненого після лікування на посаду, яку той в змозі займати, під час війни стала для бойових командирів непростою. Бо повномасштабна війна диктує свої умови, — зазначила вона.

За словами Ганни Маляр, знайти підходящу вакансію не є серйозною проблемою, адже в ЗСУ наразі варіантів роботи в десятки разів більше, ніж людей, які очікують на призначення.

Однак для проведення усіх потрібних процедур не вистачає відповідного розпорядження Головнокомандувача ЗСУ. Тому очікується, що в найближчому майбутньому нарешті будуть реалізовані конкретні рішення і питання тих військовослужбовців, які чекають призначення на нову посаду, буде вирішено.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW