Патрульні у Сумах зупинили водія в стані сп'яніння та документами з ознаками підробки



Патрульні у Сумах зупинили водія в стані сп'яніння та документами з ознаками підробки, фото-1

Нещодавно, патрулюючи проспект Перемоги, охоронці порядку зупинили водія транспортного засобу ГАЗ. Чоловік надав для перевірки свої документи. Та ось жодної інформації щодо посвідчення водія в інформаційних базах даних патрульні не виявили. Згодом 46-річний керманич пояснив, що кілька років тому суд позбавив його права керування. Тож він придбав водійське посвідчення в мережі інтернет. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Відомо, що за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) ККУ.

До слова, у чоловіка патрульні знову виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Огляд, який він пройшов на місці зупинки, був позитивним – 0, 42 проміле.

На чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Від керування його відсторонили.

Підписуйтесь на нас у соцмережах:

Telegram https://t.me/sumy0542

Instagram https://www.instagram.com/0542.ua/

Facebook https://www.facebook.com/0542inua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW