Серед евакуйованих - 19 маленьких діток: Вже четвертий евакопоїзд із мешканцями Донеччини прибув до Житомирської області



Вчора зранку до Бердичівської громади Житомирської області евакуаційним рейсом було доставлено 45 мешканців Донеччини, що скористалися можливістю безкоштовної евакуації залізницею у більш безпечні регіони країни. Це вже четвертий рейс спеціального поїзда, що з 18 квітня раз на чотири дні курсує за маршрутом Покровськ - Бердичів, рятуючи наших земляків.

Прибулих українців з Бахмута, Торецька, Покровської, Краматорської, Добропільської громад буде розселено у зручних соціальних прихистках в Романівській та Чуднівській територіальних громадах, повідомляють у Житомирській ОВА.

«Жити під обстрілами – це було жахливо. Кожного дня ми чекали, що наш дім буде під ударом авіабомб, що ми знову втратимо все, що нам дорого. Я не можу висловити словами те, який страх ми переживали кожного дня. Але тепер ми знаходимося в безпеці, під синім небом», – розповідає один з переселенців.

Серед евакуйованих 19 маленьких діток, а також літні люди, які мріяли лише про те, щоб знайти спокій та безпеку для себе та своїх рідних. І тепер їм наддадуть усю необхідну допомогу, щоб забезпечити їхній комфорт та безпеку.

«Рішення про евакуацію було надзвичайним складним. Пам’ятаю, що ледь вловила українську хвилю на радіо, де розповідали про те, як дістатися до місця призначення. Ми не могли залишатися там більше. Тепер ми відчуваємо себе безпечніше та зможемо знову збудувати своє життя», – з втіхою запевняє одна з переселенок.

Нагадаємо, безкоштовна евакуація до Житомирської області здійснюється спеціальним поїздом, 1 раз на 4 дні по парним дням. 

IMG_4841-768x576_820x360.jpgIMG_4818-1024x768_820x360.jpg

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW