Одна людина загинула та дві отримали поранення внаслідок ворожого обстрілу Нікополя - поліція фіксує наслідки влучань, - ФОТО



Вчора, 30 квітня, армія рф з важкої артилерії двічі поцілила по цивільній інфраструктурі Нікополя. 

Як повідомляє пресслужба ГУ НП в Дніпропетровській області, ворожі снаряди влучили в багатоповерховий будинок, внаслідок чого смертельне поранення отримав 48-річний місцевий мешканець. Ще двоє людей отримали осколкові поранення - їм надано необхідну медичну допомогу.

Снарядами зруйновано дах, стіни та вікна двох приватних будинків. У п'ятиповерхівках та приватних будинках вибуховою хвилею вибило вікна. Пошкоджено також господарські споруди, газогони та лінії електромереж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України, в рамках якого правоохоронці проводять всі необхідні слідчі дії.

Нагадуємо мешканцям територіальних громад Нікополя та Нікопольського району про порядок дій під час сигналів «Повітряна тривога» та «Загроза артобстрілу». Не ігноруйте небезпеку, скористайтесь правилом двох стін або перебувайте в укриттях - це може врятувати вам життя.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW